Xiaomi přináší nové hodinky a chytrý náramek

Vedle nové řady telefonů Xiaomi 13T představila čínská společnost také nejnovější řadu špičkových chytrých zařízení včetně hodinek Xiaomi Watch 2 Pro a chytrého náramku Xiaomi Smart Band 8, které byly vyvinuty tak, aby uživatelům poskytovaly ucelený zážitek spolu s vlajkovými smartphony řady Xiaomi 13T. Tato inovativní zařízení mají definovat způsob, jakým uživatelé pracují s technologiemi, které pomáhají jejich zdraví a sportovním výkonům a zvyšují každodenní pohodlí a efektivitu.

Chytrý módní doplněk: Xiaomi Watch 2 Pro

Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro s operačním systémem Wear od společnosti Google nabízejí chytré, stylové a efektivní zážitky. Kombinují bleskový výkon s dlouhou výdrží baterie, vylepšeným displejem a designem, který splňuje požadavky na zdraví a fitness.

Jednou z nejvýznamnějších funkcí hodinek Xiaomi Watch 2 Pro je jejich integrace se sadou populárních aplikací Google, včetně peněženky Google, map Google a asistenta Google, a také s komplexní řadou funkcí pro sledování zdraví a kondice. Tato spolupráce zvyšuje konektivitu, personalizaci a produktivitu a nabízí uživatelům novou úroveň pohodlí.

Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro jsou vybaveny platformou pro zařízení nové generace Snapdragon W5 + Gen 1, která zajišťuje jejich rychlý a energeticky úsporný provoz. Uživatelé mohou využívat připojení hodinek k LTE, které jim umožňuje zůstat ve spojení s chytrým telefonem, aniž by je museli všude nosit s sebou.

Fitness nadšenci ocení přesnost, kterou zajišťuje dvoupásmový GNSS, jež se postará o přesné sledování kondice a tréninku. Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro nabízejí více než 150 sportovních režimů a poskytují komplexní analýzu tréninku a statistiky výkonu. Kromě toho poskytují cenné informace o kvalitě spánku, což uživatelům pomáhá pochopit jejich spánkové vzorce a činit informovaná rozhodnutí pro zlepšení jejich duševní pohody.

Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro se pyšní stylovým designem s odolným pouzdrem z nerezové oceli, které je k dispozici s luxusním koženým nebo odolným fluorokaučukovým řemínkem. Jejich 1,43″ AMOLED displej s vysokým rozlišením je vybaven otočnou korunkou a klávesovou zkratkou, která uživatelům umožňuje procházet funkce a vybírat z více než 20 předinstalovaných ciferníků. Pro větší personalizaci je k dispozici řada odnímatelných řemínků v módních barvách.

Sportovní, ale přesto stylový: Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8 je nejnovějším přírůstkem do řady fitness náramků Xiaomi. Zařízení je vybaveno více než 150 sportovními režimy, které uživatelům poskytují široký výběr fitness aktivit.

Kromě toho nabízí sledování v reálném čase a statistiky kondičních tréninků, což uživatelům zajišťuje přesné údaje o tréninku. Pro běžecké nadšence lze sundat řemínek, nastavit režim “Pebble Mode” a zařízení připevnit k přezce boty, čímž získáte podrobné údaje o běhu a vyhodnotíte správné držení těla pro zlepšení výkonu.

Náramek Xiaomi Smart Band 8 je vybaven pokročilým sledováním zdravotního stavu a pohody, celodenním monitorováním SpO a srdečního tepu, monitorováním spánku, měřením krevního tlaku, a dokonce i záznamem a předpovědí menstruačního cyklu žen. Tento holistický přístup k monitorování zdraví umožňuje uživatelům převzít kontrolu nad svým blahobytem.

Xiaomi Smart Band 8 je vybaven nejnovější čipovou sadou Apollo 4 Blue Lite a poskytuje mimořádně plynulý uživatelský zážitek. Jeho vylepšená 190mAh baterie zajišťuje až 16 dní běžného používání na jedno nabití. Nová funkce rychlého nabíjení navíc zkracuje dobu nabíjení na pouhou jednu hodinu, čímž zajišťuje, že uživatelé stráví více času užíváním si svého zařízení a méně času čekáním.

Díky stupni vodotěsnosti 5ATM je náramek Xiaomi Smart Band 8 vhodný pro různá prostředí a aktivity. Jeho vylepšený vzhled zahrnuje 1,62″ křišťálově čistý AMOLED displej s vysokým rozlišením, sklem CORNING GG3 a rám s kovovou texturou NCVM. Uživatelé si mohou vybrat mezi zlatou nebo grafitově černou barevnou variantou.

Xiaomi Smart Band 8 je dodáván s více než 200 přednastavenými ciferníky, včetně možností s herní tématikou, které uživatelům umožňují přizpůsobit si zařízení své náladě a stylu. Nový design řemínku s rychlým zapínáním nabízí různé materiály a provedení, včetně koženého opletení, kostkovaného textilu, dvojitého omotání a řetízku z nerezové oceli. Tato všestrannost zajišťuje, že se zařízení přizpůsobí různým příležitostem, a dokonce se promění v nenápadný přívěsek pro společenská setkání.

Cena a dostupnost

Xiaomi Watch 2 Pro a Xiaomi Smart Band 8 budou v prodeji na www.xiaomicesko.cz a prostřednictvím oficiálních prodejních kanálů Xiaomi.

Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro budou k dispozici ve 2 verzích, LTE neboli e-SIM a Bluetooth. Doporučená maloobchodní cena verze LTE činí 6 299 Kč. Verzi Bluetooth budete moci sehnat za 5 599 Kč.

Chytrý náramek Xiaomi Smart Band 8 bude k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 1 099 Kč.