Zajímavá česká hra Pilgrims vyšla na mobily

Dnes se na Google Play a App Store objevila pohádková dobrodružná hra Pilgrims od českého studia Amanita Design. První část si můžete vyzkoušet zdarma a zbytek odemknout za jednorázový poplatek 79 Kč.

Pilgrims je hravá dobrodružná hra od tvůrců Machinaria a Samorostu. Vydejte se na toulku po pohádkovém světě, poznejte nové přátele a sami rozhodněte o tom, jak to s nimi a s celým tímhle malým královstvím dopadne.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Bude se vám líbit, pokud máte rádi:

- Hravost: K řešení problémů můžete využít desítky předmětů a čtyři unikátní postavy, aniž by vás hra neustále vedla za ruku. Různé situace mají několik různých řešení.

- Znovuhratelnost: Máte dohráno? Zkuste to znovu a jinak! Dokážete vyzobat všech 45 achievementů?

- Rukodělnost: Stovky unikátních animací a zvukových efektů dohromady vytváří nespočet humorných a často nečekaných scének.

- Originální hudbu: Floex je zpět se svým mixem živých nástrojů a organické elektroniky. Doplňují ho hosté na kytaru či basklarinet.