Na iF Design Award 2024 uspěl projekt ViewSonic M10

Přenosný RGB laserový projekt M10 od ViewSonic získal prestižní ocenění iF Design Award. Projektor M10 nabízí filmový audiovizuální zážitek v kompaktním provedení, které posouvá hranice přenosné projekce. Díky použití pokročilé laserové technologie RGB dosahuje širokého barevného spektra se 100% pokrytím barevného gamutu BT.2020, což zajišťuje živé barvy a zvýšený jas při rozlišení Full HD 1080p. Projektor M10 je také vybaven vestavěným reproduktorem Harman Kardon, který poskytuje výjimečnou kvalitu zvuku.

„Získání ocenění iF Design Award opět podtrhuje naši snahu o dokonalý design a technologické inovace,“ říká Dean Tsai, generální ředitel divize projektorů a LED displejů společnosti ViewSonic. „Projektor M10 je navržen tak, aby pozvedl úroveň domácí zábavy a poskytl pohlcující zážitek v kinematografické kvalitě v pohodlí vlastního domova. Jeho ohromující barevný výkon nastavuje nové měřítko toho, co mohou uživatelé očekávat od přenosných projektorů. Jsme i nadále odhodláni vyvíjet produkty, které mění moderní bydlení dokonalou kombinací funkčnosti a estetiky.“

Přenosný projektor M10 je vybaven pokročilou laserovou technologií RGB, která poskytuje živé barvy pokrývající 100 % barevného gamutu BT.2020, a nabízí výjimečný jas 2 200 RGB laserových lumenů. Tento úspěch je možný díky spojení tří primárních laserových světelných zdrojů do jediné kompaktní jednotky, čímž se zmenšily rozměry pro přenosnost bez ztráty výkonu. Díky vestavěnému reproduktoru Harman Kardon poskytuje M10 výjimečnou audiovizuální kvalitu pro pohlcující zážitek z domácího kina.

Design modelu M10 spojuje eleganci s funkčností a vyznačuje se elegantním kovovým povrchem a kompaktními rozměry pro snadnou mobilitu. Jeho schopnost promítat přímo na strop bez nutnosti použití dalšího stativu nabízí velké pohodlí při přizpůsobování prostředí pro sledování. Projektor M10 je také vybaven funkcemi, jako je automatická horizontální/vertikální korekce lichoběžníkového zkreslení a okamžité automatické zaostření pomocí technologie Time-of-Flight (ToF), které umožňuje nastavení bez námahy. Díky těmto vlastnostem je M10 výjimečnou volbou pro každého, kdo chce snadno a stylově pozvednout úroveň domácí zábavy.

M10 je nejnovějším projektorem z řady ViewSonic, který získal ocenění iF Design Award. Předtím společnost získala ocenění za Ultra Short Throw Smart LED Soundbar projektor X1000-4K, Smart LED kapesní projektor M1 mini Plus, přenosný Smart LED projektor X11-4K s krátkou projekční vzdáleností a přenosný LED projektor M1.