Xiaomi Watch S3 jsou stylové a praktické chytré hodinky

Xiaomi oznámilo celosvětové uvedení své nejnovější řady nositelných zařízení. Po chytrém náramku Xiaomi Smart Band 8 Pro, který navazuje na úspěch předešlé řady, jsou tady multifunkční chytré hodinky Xiaomi Watch S3. Ty mají klasický design a splňují módní i praktické potřeby uživatele.

Hodinky Xiaomi Watch S3 s velkým kulatým 1,43″ AMOLED displejem a rámečkem z lehké hliníkové slitiny připomínají klasický design hodinek. Hodinky Xiaomi Watch S3 nabízejí uživatelům novou úroveň přizpůsobení díky vyměnitelným rámečkům a řemínkům. Po otočení rámečku jej uživatelé mohou zacvaknout na místo a na domovské obrazovce zobrazit jedinečný ciferník exkluzivní pro daný rámeček. Hodinky také podporují automatické klíčování portrétů, což uživatelům umožňuje vložit informační údaje do portrétních fotografií a vytvořit si tak jedinečný osobní ciferník, který doplňuje více než 180 bezplatných ciferníků.

Hodinky Xiaomi Watch S3 poskytují vynikající výkon a vyšší uživatelský zážitek díky novému výkonnému systému Xiaomi HyperOS, který zajišťuje rychlejší připojení a lepší synchronizaci informací. Hodinky se mohou pochlubit mimořádně dlouhou výdrží baterie, která je schopna vydržet až 15 dní. Hodinky se také rychle nabíjejí a nabízejí až dva dny používání na pouhých 5 minut nabíjení. Uživatelé mohou na hodinkách Xiaomi Watch S3 jako první odemknout také další funkci Xiaomi, která umožňuje uživatelům provádět personalizované operace pouze jednou rukou. Prostřednictvím různých pohybů zápěstí mohou uživatelé například odmítat hovory, kontrolovat počasí nebo pořizovat fotografie.

Pokud jde o sledování sportovních aktivit, hodinky Xiaomi Watch S3 nabízejí více než 150 sportovních režimů, ze kterých si uživatelé mohou vybrat. Mezi nimi jsou poprvé v globální verzi hodinek Xiaomi Watch S3 k dispozici nové režimy zimních sportů. Uživatelé si mohou nejlépe vyzkoušet režim lyžování s vylepšeným výkonem příjmu antény a zvýšenou přesností určování polohy díky dvoupásmovému GNSS L1+L5. Kromě toho nabízí 10 různých běžeckých kurzů, které pomáhají běžcům různých úrovní optimalizovat jejich výkon, ať už je jejich cílem zvýšit vytrvalost nebo spálit tuk.

Chytré hodinky nabízejí také pokročilé možnosti monitorování zdravotního stavu, protože jsou vybaveny 12kanálovým modulem pro monitorování srdečního tepu, který měří srdeční tep přesněji než předchozí generace. Zařízení navíc obsahuje funkci Spánkové zvíře. Jako zábavný doplněk hodinky po sedmi po sobě jdoucích dnech nošení vygenerují “spánkové zvíře”, které na základě sedmidenního spánkového vzorce nejlépe reprezentuje stav spánku uživatele.

Doporučená maloobchodní cena je 3 299 Kč.