World of Warships: Legends vychází na mobilní zařízení

Na mobilní zařízení si konečně našla cestu hra World of Warships: Legends. Námořní bitvy si můžete zdarma stáhnout prostřednictvím Google Play Store a Apple App Store a užít si lodě, torpédoborce a další plavidla na svých chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS.

Hra World of Warships poprvé vyšla v roce 2015 a pochází od společnosti Wargaming. Hráči ve hře ovládají masivní válečné lodě napříč historií. Wargaming stojí také za hitem World of Tanks, který na mobilech vyšel pod názvem World of Tanks Blitz.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

World of Warships: Legends na mobily a tablety vychází s podporou cross-play. To znamená, že hráči na Androidu a iOS mohou hrát spolu, stejně tak proti sobě. Přítomna je většina obsahu z velké konzolové verze. Takže se můžete těšit na detailní a autentické mapy, hezké vizuální efekty a detailní válečné lodě.