30. výročí Elder Scrolls přineslo potvrzení rané verze nové kapitoly

Přijde mi, že v posledních letech se společnosti čím dál více zdráhají využít výročí své značky k velkému oznámení. Loni Bethesda zazdila 30. výročí střílečky Doom a teď se ji to povedlo také při třicítce světově známého fantasy RPG.

The Elder Scrolls spatřilo světlo světa 25. března 1994. Pokud jste čekali nějaké pikantní detaily o připravovaném šestém díle, tak bohužel. V takovém obyčejném příspěvku na sociálních sítích se dočteme o minulosti a současnosti značky. Nás ale nejvíce zajímá nová velká kapitola, která je v rané vývojové verzi.

„Už teď nás návrat do Tamrielu a hraní raných buildů naplňuje stejnou radostí, vzrušením a očekáváním,“ uvedlo studio a poděkovalo fanouškům za jejich podporu. Škoda, že jsme nedostali alespoň nějaký artwork, když na video je ještě příliš brzy. I když projekt byl oznámen už v roce 2018. Avšak do raného vývoje vstoupil teprve loni, po dokončení Starfieldu.

Příspěvek dále zmiňuje The Elder Scrolls Online. Masivně multiplayerové RPG bude příští měsíc slavit deset let na trhu. Vývojáři chystají další obsah. Bethesda mezitím připomíná ještě připravovaný The Elder Scrolls: Castles s jedinečným přístupem k budování hradů, kde rozhodnete o osudu vlastní dynastie. Mobilní titul se testuje ve vybraných regionech světa.