Construction Simulator 4 láká na těžkou dřinu

Příznivci série Construction Simulator se mohou těšit na nový díl. Čtyřka na Android, iOS a Nintendo Switch zamíří už 28. května letošního roku.

Na co se můžeme těšit? Oprava silnic, stavění budov, převážení materiálů a mnoho dalšího bude možné v příběhové kampani pro jednoho hráče i v kooperativním režimu pro více hráčů, který umožní provádět stavební práce s ostatními hráči. S kamarádem můžete dokončit více než 10 rozsáhlých stavebních projektů, na stavbě budete pracovat společně.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

V kampani na vás čeká více než 100 různorodých misí zahrnující širokou škálu stavebních prací. K dispozici budete mít přes 80 strojů od 20 skutečných značek. Mezi nimi jsou Atlas, Caterpillar, Nooteboom a Still.

Mapa je tentokrát inspirovaná kanadskou krajinou s lesy, zátokami a dřevěnými domky. Cena hry bude zhruba 150 korun na Google Play Store a Apple App Store.