Hades začal trápit hráče na iPhonech a iPadech

Tak je to tady. Pro operační systém iOS vyšla hra Hades, kterou si zájemci mohou zahrát na svých iPhonech a iPadech. Jen nezapomeňte, že hra je součástí členství Netflixu. Díky tomu je bez reklam a mikrotransakcí.

Hades je rogue-lite dungeon crawler. V češtině lze hru popsat jako velmi těžkou sekačku, ve které se snažíte projít hlubokou jámou a bojujete s nejrůznějšími nepřáteli. Vývojáři hru upravili tak, aby skvěle fungovala i na dotykových obrazovkách. Ale pochopitelně je doporučován ovladač.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Titul ve verzi pro počítače a konzole získal řadu cen, jako jsou britské ceny BAFTA, DICE Academy Awards, a byla dokonce první hrou, která získala cenu Hugo.

Hades inspirovaný řeckou mytologií se připojuje ke hrám jako Dead Cells, Tomb Raider Reloaded, OXENFREE, OXENFREE II: Lost Signals, Valiant Hearts: Coming Home, Shovel Knight: Pocket Dungeon a mnoha dalším. Netflix tak nadále posiluje svůj závazek vůči videohrám, které stále tvoří jen velmi malou část jeho služeb.