Chyťte rytmus a bavte se

Na vytvoření dobré hry nepotřebujete nikterak obří studio. Stačí jen dobrý nápad, a i jednočlenný tým dokáže udělat zázraky. Přesně něco takového se stalo v případě Beat Blitz, které si vzalo na starost studio Bassware, to tvoří sice jeden člověk, ale rozhodně se nejedná o nic odfláknutého.

Tahle chystaná hudební novinka se může na pohled zdát velmi jednoduše, ale pokud jste někdy zapnuli The Impossible Game, tak rozhodně víte, o co se zde jedná. Jednoduchý vzhled skvěle doplňuje chytlavá hudba a na vás zbývá jediné: ve správném rytmu měnit směr vašeho tvaru. Čím přesněji dokážete ťukat do rytmu, tím více bodů budete získávat. Cílem je samozřejmě vydat se po předem naplánované trase a přeskakovat přes překážky. Nic složitého.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Titul samotný má zatím plánované datum vydání na 24. října a vyjde jak pro mobily, tak i pro počítače. Kde se rozhodnete projet bláznivou jízdu plnou hudby, to už necháme na vás.