V Game Passu je skvělá Star Wars akce

Uživatelé předplatného Xbox Game Pass Ultimate mají důvod k radosti. Službu rozšířila zdařilá akční adventura Star Wars Jedi: Survivor. Titul vyšel před rokem a jde o pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order.

Díky Game Passu si Star Wars Jedi: Survivor můžete zahrát na počítačích a konzolích Xbox Series X/S. Hra obdržela řadu ocenění, včetně nejlepší akční hry roku 2023 podle IGN, nejlepší adventury roku 2023 podle PC Gamer Best a ceny Grammy za nejlepší soundtrack pro videohry a jiná interaktivní média.

Ve Star Wars Jedi: Survivor pokračuje příběh Cala Kestise pět let po událostech ve hře Star Wars Jedi: Fallen Order a sleduje Calovu stále zoufalejší bitvu s tím, jak se galaxie propadá do temnoty. Cal, vytlačený Impériem na okraj galaxie, se ocitne obklopen novými i známými hrozbami. Jako jeden z posledních přeživších rytířů Jedi je Cal nucen se v nejtemnějších časech galaxie postavit na odpor – ale jak daleko je ochoten zajít, aby ochránil sebe, svou posádku a odkaz řádu Jedi?

Díky tarifu Xbox Game Pass Ultimate si Star Wars Jedi: Survivor můžete zahrát na PC a Xboxu Series X/S. Hra je dostupná také ve službě EA Play pro PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.