SkyShowtime zdražuje a zavádí tarif s reklamou

SkyShowtime se na českém trhu dokázal uchytit díky velice příjemné cenovce. Streamovací služba však oznámila zdražení, které mnozí kritizují.

„Od spuštění služby SkyShowtime jsme vylepšili kvalitu dostupného obsahu tím, že jsme do naší služby přidali rostoucí řadu původních programů SkyShowtime, koprodukcí a akvizic a pokračovali jsme v investicích do místních programů. Zvýšení ceny plánu Standard Plus nám umožňuje obojí,“ vysvětluje společnost.

Ke změně ceny došlo 23. dubna letošního roku. Z původních 179 Kč se změnila na 219 Kč. V případě roční platby je to 1 759 Kč místo 1 429 Kč. Tato nová cena platí pro tarif nazvaný Standard Plus, který je bez reklam. Současně je dostupný tarif s reklamou za 159 Kč měsíčně, respektive 1 259 Kč ročně.

Kolik bude v levnějším tarifu reklam? Podle SkyShowtime bychom měli vidět pět minut reklam za hodinu. Pokud jste předplatiteli delší dobu a máme 50% slevu, tak ta zůstává. Co ale uživatelé kritizují tak je absence 4K. Streamovat se nadále bude pouze v HD, bez ohledu na zvolený tarif.