OPPO uvádí na trh nový smartphone řady RENO

OPPO oznamuje příchod nového smartphonu OPPO Reno11 F 5G na český trh. Reno11 F 5G s živým, poutavým stylem, 64Mpx Ultra-Clear trojitým fotoaparátem a 120Hz bezrámečkovým AMOLED displejem představuje skvělou kombinaci svěžího vzhledu a nových zážitků.

Novinka od OPPO kombinuje unikátní Magnetic Particle Design s bezrámečkovým AMOLED displejem a 64megapixelovým Ultra-Clear trojitým fotoaparátem. K dispozici bude ve dvou barevných variantách Palm Green a Ocean Blue od dubna 2024.

Fotografie a videa plná detailů

Díky 64Mpx Ultra-Clear trojitému fotoaparátu a záznamu v rozlišení 4K je Reno11 F 5G ideální na pořizování snímků i tvorbu kvalitních videí. Hlavní fotoaparát s vysokým rozlišením 64 Mpx pořizuje fotografie bohaté na detaily.

Inteligentní noční režim, vyvinutý společností OPPO, a všestranný 25mm širokoúhlý objektiv z něj dělají univerzální fotoaparát, který můžete použít za jakéhokoli světla. Ultraširokoúhlý 8Mpx fotoaparát pokrývá 112° zorného pole, a je tak vhodný i na snímání rozhlehlé krajiny.

Díky technologii OPPO Portrait Expert Engine posouvá fotoaparát smartphonu Reno11F 5G pořizování portrétů nad rámec hardwaru. Tento proces kombinuje pokročilé rozpoznávání obličeje a detekci objektů s ochranou tónů pleti a funkcemi na vylepšení obrazu, čímž vytváří dokonalou rovnováhu mezi jasem a jemným zaostřením.

Pořizuje také videozáznamy v rozlišení 4K s technologií Ultra-Clear Video. Z hlavního fotoaparátu i 32Mpx selfie kamery tak můžete nahrávat, vlogovat a publikovat bez ztráty kvality. Stylový modul Sunshine Ring navíc odráží světlo a kromě toho, že skvěle vypadá, je i odolný proti stříkající vodě podle normy IP65, takže vydrží i pořádný liják, aniž by se orosil.

Kvalita, která vydrží

Telefon Reno11 F 5G je připraven na dlouholeté používání. Jeho kvalita byla testována tak, aby zvládl neuvěřitelných 100 000 stisknutí tlačítka ovládání hlasitosti, 200 000 stisknutí zapínacího tlačítka a 20 000 cyklů připojení a odpojení USB-C kabelu. Nový OPPO smartphone vydrží opravdu na dlouhé roky.

ColorOS 14 pro usnadnění práce i zábavy

Reno11 F 5G s ColorOS 14 je mnohem víc než jen designovým kusem elektroniky. Spojuje v sobě styl, bezpečnost, produktivitu, spolehlivost i dlouhou životnost. 

V pozadí se o rychlý a plynulý výkon systému ColorOS 14 stará nová generace efektivního výpočetního systému Trinity Engine. Pomocí funkce ROM Vitalisation3 lze ušetřit až 23 GB místa z celkové kapacity 256GB varianty Reno11 F 5G nebo 11 GB z verze smartphonu s úložištěm o kapacitě 128 GB komprimací nepoužívaných dat a odstraněním duplicitních souborů1.

File Dock pomůže snadno ukládat obrázky, text nebo soubory, které pak lze jednoduchým přetažením používat v různých aplikacích. Další funkce Smart Touch snadno zachycuje obrázky i text, a dokonce rozpoznává text ve snímcích obrazovky. A nakonec funkce Smart Image Matting snadno a rychle vyřízne z fotografie až šest objektů, to pak uloží do aplikace File Dock. Díky tomu lze vytvořit nálepku nebo jej přímo sdílet s jinou aplikací.

Pokročilá konektivita a konec obav o výdrž baterie

Nový smartphone je poháněn čipovou sadou MediaTek Dimensity 7050 s 6nm výrobním procesem, která umožňuje spolehlivý multitasking, hraní her i náročné úlohy, jako je snímání videa v rozlišení 4K.

Až 8 GB RAM a dalších 8 GB dostupných díky funkci RAM Expansion znamená, že Reno11 F 5G může pracovat s více aplikacemi a hrami bez ukončování aplikací na pozadí. A 128GB nebo 256GB úložiště a možnost rozšíření úložné kapacity až o 2 TB pomocí microSD karty umožní vychutnat si nadupanou knihovnu offline filmů a her.

Stabilní signál, ať už při prohlížení webu, hovorech nebo psaní zpráv, zajišťuje technologie LinkBoost, kterou pro optimalizaci sítě vyvinula společnost OPPO, a která dosahuje až o 100 % vyššího přenosu signálu a o 58,5 % silnějšího příjmu než konkurenční zařízení1. LinkBoost kombinuje výběr sítě s pomocí umělé inteligence a 360stupňovou prostorovou konstrukcí antény pro co nejstabilnější signál s minimálními výpadky.

S velkou baterií s kapacitou 5 000 mAh vydrží Reno11 F 5G na cestách celý den a pokročilá technologie zaručí působivou výdrž i po čtyřech letech každodenního používání. Se 67W bleskovým nabíjením SUPERVOOCTM2 se Reno11 F 5G nabije na 30 % za pouhých 10 minut a na 100 % jen za 48 minut1.

Magnetic Particle Design a bezrámečkový displej

Magnetic Particle Design a pohlcující obrazovka smartphonu Reno11 F 5G poskytují zážitek v každém okamžiku. Tenký a lehký telefon s tloušťkou pouhých 7,54 mm a velmi nízkou hmotností 177 g neunaví ruce ani při dlouhém psaní zpráv, hraní her nebo sledování videí. A k tomu dobře padne do každé kapsy.

Bezrámečkový 120Hz AMOLED displej telefonu Reno11 F 5G s úhlopříčkou 6,7palce zajistí živé zobrazení. Velmi tenký, 1,47mm rámeček vytváří dojem, že celá přední strana telefonu je pokryta displejem. S 93,4% poměrem plochy displeje k tělu smartphonu zajišťuje prvotřídní, pohlcující zobrazení.

Brilantní AMOLED obrazovka smartphonu Reno11 F 5G s 10bitovou barevnou hloubkou poskytuje více než 1 miliardu barev, aby docílil přirozeně vypadajících přechodů. Obraz září špičkovým jasem až 1 100 nitů. Vysoká, 120Hz obnovovací frekvence zajišťuje plynulé procházení příspěvků na sociálních sítích a díky 2 160Hz PWM stmívání pod 90 nitů je také šetrnější k očím.

S režimem Ultra Volume, který zesiluje reproduktor až o 300 %, je možné kdykoliv přehlušit rušivé hluky z okolí, či si vychutnávat oblíbenou hudbu včetně tichých skladeb.

V modré a zelené barvě

Reno11 F 5G v barvě Ocean Blue přináší vyvinutý Magnetic Particle Design se třpytivými vlnkami a leskem připomínajícím sklo. V barvě Palm Green vrství Reno11 F 5G smaragdové a tmavě zelené tóny s jemnými odlesky. Barva je vyrobena exkluzivním procesem OPPO Glow, při kterém jsou na mikroskopické úrovni vyleptány drobné třpytivé krystalky, tvořící povrchovou úpravu, která se leskne a přitom působí jemně a hladce.

Cena a dostupnost

Nový smartphone OPPO Reno11 F 5G bude od 8. dubna 2024 dostupný na českém trhu ve variantě s 8GB operační pamětí a 256GB úložištěm v barvách Ocean Blue a Palm Green. U nás je k dostání za doporučenou cenu 9 590 Kč.

Společnost OPPO podpoří prodej nového smartphonu OPPO Reno11 F 5G programem bezplatné ochrany baterie na 4 roky. Zákazníci během této doby mohou obdržet jedu bezplatnou výměnu baterie, v případě, že kapacita telefonu při běžném používání klesne. Program bezplatné ochrany baterie se vztahuje pouze na smartphony zakoupené u autorizovaných partnerů OPPO. Další podmínky bezplatné výměny baterie během 4 let jsou k dispozici na oppo.com.