Nové cartridge pro retro herní konzole Evercade

Majitelé konzolí Evercade mohou rozšířit svou knihovnu retro her o dvě nové cartridge. Ty jsou určeny pro původní handheldovou konzoli Evercade, novou handheldovou konzoli Evercade EXP i domácí konzoli Evercade VS. Obě cartridge budou v prodeji od 11. srpna 2023 za doporučenou maloobchodní cenu 499 Kč.

Kolekce Piko Interactive Arcade 1 obsahuje devět her: Burglar X, Diver Boy, Dragon Master, Fancy World: Earth of Crisis, Magic Purple, Master's Fury, Steel Force, The Legend of Silkroad a Ultimate Tennis.

Sydney Hunter Collection obsahuje čtyři hry: Jester, Sydney Hunter and the Caverns of Death, Sydney Hunter and the Sacred Tribe a Sydney Hunter and the Shrines of Peril.

Značka Evercade, vytvořená anglickou společností Blaze Entertainment, nabízí handheldové i domácí retro herní konzole využívající na míru navržené cartridge, z nichž každá představuje oficiálně licencovanou, pečlivě sestavenou kolekci ať už her z časů minulých, nebo her těmito časy inspirovaných. Značka Evercade vstoupila na trh v roce 2020 a od té chvíle představila už dvě handheldové a jednu domácí retro herní konzoli a také více než 300 retro her od partnerů jako Capcom, Atari, Bandai Namco, Interplay, Codemasters, Team17, Irem, Rebellion nebo Toaplan, jakož i mnoha dalších nezávislých herních návrhářů a vydavatelů. Evercade se podařilo nalézt napříč světem nadšené publikum milovníků retro her, kterým přináší vysoce kvalitní, a přitom cenově dostupné herní řešení nabízející dlouholetým hráčům poctivou dávku nostalgie a sběratelům herní tituly ve fyzické podobě.