Soutěž o dárkové sady s tematikou Roland-Garros

Čekání tenisových fanoušků na největší antukový turnaj světa je téměř u konce. Diváci si budou moci vychutnat nepřetržité akce z Roland-Garros. Druhý letošní grandslam startuje v neděli 28. května a my vám ve spolupráci s Warner Bros. Discovery a T-Mobile přinášíme soutěž o dvě dárkové sady s tematikou Roland-Garros.

Tenis stojí na prahu jednoho z nejvypjatějších turnajů posledních let, neboť 22násobný grandslamový šampion ve dvouhře mužů Novak Djokovič se může zapsat do historie jako první hráč mužské dvouhry, který dosáhne 23 titulů. Překonat musí mj. zázračného mladíka Carlose Alcaraze, vítěze US Open 2022.

Ve dvouhře žen se dvojnásobná šampionka Roland-Garros a současná světová jednička Iga Swiateková bude snažit překonat další grandslamové vítězky Jelenu Rybakinovou a Arynu Sabalenkovou. Všechny tři v areálu Roland-Garros nepochybně napíší nové strhující příběhy.

Chce vyhrát v naší soutěži? Pak stačí správně odpovědět na otázku ve formuláři a mít štěstí při losování. Výherce oznámíme začátkem června 2023 a výhry vám odešle T-Mobile. Čas na zapojení do soutěže máte do 31. 5. 2023, včetně.

Přejeme hodně štěstí.

Soutěžní formulář najdete ZDE a kompletní znění pravidel tady.

První sada

Druhá sada