Trilogie GTA v definitivní edici je stále v plánu

Společnost Take-Two Interactive nadále počítá s vydáním Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition pro chytré mobilní telefony a tablety.

Naposledy byly verze pro Android a iOS plánovány na vydání do 31. března 2023. To se ale nestalo a ticho vyústilo ve spekulace, zda jsou vůbec ještě v plánu. Na poslední prezentaci pro investory firma uvedla, že jsou stále v plánu.

Pokud se ale ptáte na datum vydání, tak bohužel. Žádný termín stanoven nebyl. Kromě GTA plánuje Take-Two ještě Star Wars Hunters od studia Zynga. To má dorazit do 1. března 2024.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition vyšla už 11. listopadu 2021 pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Původně měly verze pro Android a iOS vyjít v první polovině roku 2022, ale stále na ně čekáme. Mezitím hráči na počítačích a konzolích čekají, až budou jejich verze opraveny. Hra totiž dorazila v hrozném technickém stavu.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition obsahu vylepšené hry GTA 3, GTA San Andreas a GTA Vice City. Pokud máte chuť, můžete si na Google Play Store a Apple App Store koupit původní verze těchto gangsterských akčních her od studia Rockstar Games.