Co umí funkce Quick Share u Galaxy?

Přenos souborů mezi různými zařízeními může zabrat mnoho času a energie, společnost Samsung Electronics však proces sdílení souborů zjednodušila. Uživatelům chytrých zařízení Galaxy, kteří chtějí sdílet fotografie, videa a různé soubory s jinými produkty řady Galaxy, chytrými telefony nebo počítači, zefektivňuje přenos souborů funkce Quick Share, která byla poprvé představena v roce 2020.

Funkce sdílení souborů u vlajkové lodi společnosti Samsung je lépe použitelná a jednoduchá, umožňuje rychlé sdílení všech typů souborů, od jednoduchých fotografií a poznámek až po velká videa a obchodní dokumenty, které vyžadují vyšší zabezpečení.

Když se po dlouhé době setkáte s přáteli, které jste nějaký čas neviděli, je nezbytné takové setkání zachytit, abyste mohli vzpomínat na společně strávený čas. Pokud je však aplikace Galerie ve vašem smartphonu beznadějně plná fotografií a vy potřebujete pořídit další, není třeba házet flintu do žita. Můžete se jednoduše vyhnout potížím s nahráváním všech fotografií do aplikace pro zasílání zpráv nebo e-mailu a jejich opakovanému stahování, protože funkce Quick Share vám zajistí jednoduchý přenos souborů mezi zařízeními během několika málo sekund.

Největší výhodou Quick Share je, že uživatelé mohou rychle sdílet fotografie se zařízeními Galaxy, která se nachází poblíž, pomocí několika klepnutí bez ohledu na počet a velikost souborů. Pomocí připojení Wi-Fi nebo Bluetooth mohou uživatelé posílat soubory až osmi lidem najednou1.

Příjem souborů prostřednictvím Quick Share je jednoduchý, od nastavení až po odeslání a stažení. Chcete-li použít Rychlé sdílení, potáhněte prstem dolů z horní části obrazovky vašeho zařízení Galaxy a klepněte na ikonu Quick Share v Rychlém nastavení.