Přichází herní ovladač s motivem Hogwarts Legacy

Byla jen otázka času, kdy hra Hogwarts Legacy, která se stala hitem na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S, dostane vlastní ovladač. Jeden právě přišel, jmenuje se Golden Snidget a je určen všem majitelům konzole PS4. Na tuto konzoli hra samotná vyjde 5. května 2023 společně s verzí pro Xbox One.

Tento bezdrátový herní ovladač s motivem hbité zlatonky z kouzelnického světa akčního RPG Hogwarts Legacy je určený všem majitelům herní konzole PlayStation 4. Ovladač disponuje standardními prvky, jako je dvojice vibračních motorků v úchopech, zabudovaný reproduktor nebo zdířka pro připojení sluchátek s mikrofonem.

Od běžného mudlovského ovladače ho odlišuje kouzelnický motiv, velké logo Hogwarts Legacy na dotykovém panelu a také podsvícená akční tlačítka, se kterými vám sesílání kouzel půjde jedna radost. Ovladač se navíc může pochlubit moderní lithium-polymerovou baterií s kapacitou 600 mAh, která vám umožní nerušeně hrát až osm hodin.

·         Bezdrátový herní ovladač pro konzoli PlayStation 4 (technologie Bluetooth).

·         Dva vibrační motorky.

·         Dotykový panel s funkcí tlačítka.

·         3,5mm zdířka pro sluchátka s mikrofonem.

·         Podsvícená tlačítka.

·         Zabudovaný reproduktor.

·         Dobíjitelná lithium-polymerová baterie s kapacitou 600 mAh a výdrží šest až osm hodin.

·         Nabíjení pomocí přiloženého Micro USB kabelu o délce 1 m.

Herní ovladač pro PlayStation 4 s motivem Hogwarts Legacy – Golden Snidget je již v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 1 099 Kč.