Motorola přináší moto g23_navržený pro potěšení

Společnost Motorola do České republiky přináší nový moto g23, který disponuje pozoruhodným systémem fotoaparátů. Hlavní fotoaparát má rozlišení až 50 MPx a technologii Quad Pixel, díky čemuž jsou fotografie nádherně detailní i při slabém osvětlení. Zážitek z prohlížení obsahu poskytuje 6,5-palcový HD+ displej s úzkými rámečky a obnovovací frekvencí 90 Hz. Obraz je doplněn zvukem v podobě dvou výkonných stereo reproduktorů s technologií Dolby Atmos.

S novým moto g23 zachytíte skvělé záběry. Díky hlavnímu fotoaparátu s rozlišením 50 MPx a technologií Quad Pixel jsou fotografie nádherně detailní i při slabém osvětlení. S technologií Quad Pixel totiž získají uživatelé 4x lepší citlivost při slabém osvětlení pro ostřejší a živější snímky. Toto zařízení je vybaveno i speciálním fotoaparátem Macro Vision, který dokáže 5 násobně přiblížit, takže uživatelé mohou vidět detaily, které by se standardním objektivem přehlédli. S ultraširokoúhlým objektivem s úhlem záběru 125° se do záběru vejde 4x více než se standardním objektivem1, přičemž dokáže dokonce vnímat hloubku, aby automaticky rozostřil pozadí a vytvořil tak úžasné portréty. Ať už jde o zachycení extrémně blízkého záběru, zhotovení nádherného portrétu anebo o pořízení úžasné fotografie při slabém osvětlení, tento fotoaparát zvládne všechno.

Prohlížejte si fotografie na ohromujícím displeji. Na 6,5-palcovém HD+ displeji s úzkými rámečky si můžete prohlížet fotografie s ostrými detaily. Nemluvě o tom, že toto zařízení disponuje rychlou obnovovací frekvencí 90 Hz, takže přepínání mezi aplikacemi, hraní her a scrollování je plynulé. Ať už používáte sluchátka nebo dva výkonné stereo reproduktory, díky technologii Dolby Atmos® zažijete vícerozměrný zvuk všude okolo sebe.

Hrajte si anebo sledujte video celé hodiny a když bude třeba, v okamžiku smartphone dobijete. Moto g23 přichází s technologií rychlého nabíjení TurboPower™ 30W, které vám poskytne hodiny energie jen za několik minut. 2 A díky velké baterii s dlouhou výdrží se uživatelé mohou osvobodit od elektrické zásuvky. Poslouchejte déle hudbu, realizujte dlouhé videohovory s přáteli a sledujte celé seriály.3 Zařízení disponuje také rychlým a pohotovým výkonem procesoru MediaTek® Helio G85. Ten umožňuje nepřetržité streamování filmů, chatování s přáteli a nebo focení – ať už jde o cokoliv, moto g23 to vše zvládne.

U moto g23 byl pečlivě zvážený a promyšlený každý detail a jeho provedení. Toto zařízení s moderním designem přináší ultratenké tělo a úzké rámečky. Inovovaný kryt fotoaparátu je oslavou vývoje fotoaparátů společnosti Motorola a jejímu závazku ke skvělým zážitkům s fotoaparátem. Snímač otisků prstů byl navíc umístěný na boční stranu telefonu, kde je lehce přístupný a zároveň je zachován uhlazený vzhled.

Moto g23 používá čistou verzi systému Android 13 bez neohrabaných softwarových vzhledů anebo duplicitních aplikací. A navíc prostřednictvím systému Android 13 je k dispozici více možností přizpůsobení než kdykoliv před tím. Díky Material You si nyní mohou uživatelé přizpůsobit aplikace podle barvy, témy a jazyka. Dokonce i přehrávač médií bude odpovídat osobnímu hudebnímu vkusu každého. A s funkcí My UX je možné zařízení ovládat jednoduchými gesty a přizpůsobit si nastavení zábavy – vytvořit tak vzhled, který je jeden z miliónu. 

Nový moto g23 je dostupný v barvách Pearl White, Steel Blue a Matte Charcoal s počáteční cenou 5599 Kč.