Co přináší Labor of Love do Terrarie?

Labor of Love je název nejnovější aktualizace, kterou dostala velmi populární Terraria. Do této hry zamířilo opravdu hodně nového obsahu. Tím nejdůležitějším je přidání několika nových map, konkrétně Don't Dig Up a Get fixed Boi.

První mapa přinese nový zážitek v podobě obráceného světa, začátku v pekle a nových stromů, které lehce utlumí vaše nesnáze. Druhá mapa je sice složena z několika poklidných, ale ve výsledku je díky tomu opravdu velmi chaotická.

Aby se neopomnělo na už starší mapy, vývojáři se rozhodli přidat i speciální nástroje pro teleportaci mezi bodem oživení, postelí, oceánem a peklem. Pro snadnější manipulaci s prostorem dostane své vylepšení i terraformer, aby se vám snáze a rychleji tvarovalo okolí.

A pokud se zaměříme na lidi, kteří raději tvoří, mohou se těšit na snadnější malování bloků, díky pestřejším nástrojům, které dovolují zviditelnit jen to, co chcete vidět.

Novinek si můžete užít v Terrarii opravdu dost, stačí jen zajít na Google Play nebo App Store a dobrodružství může začít.