Tahle aplikace dokáže uspat vaše děti

Vývojáři ze studia PlaySide přišli s výtvorem, jenž může potenciálně zařídit spánek dětem, které mají pravidelné problémy jít na kutě. V Dumb Ways to Sleep najdete plno různých cvičení pro vaše nezbedné ratolesti pro navození spánku. V této aplikaci se snoubí vyprávění s meditací za pomoci roztomilých postaviček a umožňuje malým dětem snadněji se uvolnit, relaxovat a zároveň usnout.

Nachází se zde několik namluvených příběhů v angličtině, které mohou potenciálně přispět ke zlepšení znalostí z cizího jazyka. Nechcete-li dětem motat hlavu angličtinou v raném věku, tak lze využít několika dýchacích cvičení, se kterými je možné navodit pocit klidu. A přesně tohle dělá titul jedinečným, jelikož učí meditaci už od útlého věku. Aplikace k tomu využívá vědecky podložené metody a pomáhá mnohem víc než jen uspat dítě.

Dumb Ways to Sleep naleznete jak na Androidu, tak i na iOS. Titul je bez reklam, ale nachází se v něm možnost si zakoupit předplatné, které se dá platit měsíčně, například přes bezpečnou platbu.