Nová lokace, příběh a postavy? To vše v Genshin Impact 3.0!

Do hry Genshin Impact od vývojářů z miYoHo byla odhalena obrovská aktualizace 3.0, která přidá novou oblast. Hráči se mohou těšit na spoustu nových úkolů, postav, událostí a hlavně na zbrusu novou lokaci Sumeru, která jde ruku v ruce s novým elementem Dendro, který reprezentuje přírodu.

Vývojáři dne 24. 8. do hry přidají zbrusu nový element Dendro, který je úzce propojený s regionem Sumeru. Hráči se mohou také těšit na spoustu nových úkolů, od kterých je možné očekávat, že nás provedou každým koutem oblasti. Komunita se také dočká nových postav z již zmíněného elementu. Novými přídavky do hry jsou lukostřelci Tighnari a Colei a bojovnice Dori. Ty lze získat z tzv. přání, které je možné zakoupit za měnu primogen, ta se získává spoustou činností, třeba za plnění úkolů či prozkoumávání světa. Mimo to stávající postavy v současném přání nahradí jiné, jak je to v každé aktualizaci. Nahradí je rohatá expertka přes lukostřelbu Ganyu, mysteriózní milovník smluv Zhongli a mladá božská kněžka Sangonomiya Kokomi.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Aktualizace bude také obsahovat několik nových zbraní, artefaktů na vylepšování postav a událostí, které se nejspíše pokusí svojí komunitu dostat na zajímavá místa. Akce jsou velmi soustředěné na propracovaný soubojový systém, který hráči tak milují.

Genshin Impact je bezplatná dobrodružná akce určena především pro jednoho hráče. Váš nejdůležitější úkol je, že musíte nalézt svého sourozence, který byl zajat neznámým bohem. Bohužel, Teyvat je pro vás neznámý, protože jste cestovatel z jiného světa a postupně objevujete krásy regionů toho světa. Ve hře se dočkáte i akce v podobě soubojů. Vy a další tři postavy sedmi různých elementů, které je možné kombinovat, například spojení vody a ledu vašeho nepřítele na chvíli zmrazí. Titul si lze stáhnout zdarma na Android a iOS.