Dobrodružství s křížovkami v Text Express: Word Adventure

Hry, jejichž náplní je dosazování slov do křížovek, jsou mezi hráči velice oblbíené. Dokazují to skvělé recenze a vysoké počty stažení. Zanedlouho se dočkáme dalšího takového titulu, který dle dostupných informací vypadá velice propracovaně. Nese název Text Express: Word Adventure.

Vývojáři ze studia Story Giant Games slibují, že hra nabídne poutavý příběh a pěkné vizuální zpracování. Čekají na nás různé herní režimy, v nichž budeme třeba sbírat suvenýry nebo skládat ze slov různá komba. A věřte, že vás zábava ani po několika hodinách nepřejde. Zahrát si totiž budeme moci až 3500 úrovní rozmístěných po 37 destinacích. Obohacení slovní zásoby na nás čeká i díky 2600 řádkům dialogů.

Zase si ale nemyslete, že celá hra bude jen o nudném skládání slov. Ba naopak, těšit se můžeme na prozkoumávání ruin, sběr ovoce, pozorování hvězd nebo úpravu vlaku, kterým budeme po rozsáhlém světě cestovat. „Poprvé kombinujeme výzvy slovních her s jedinečným a poutavým příběhem,“ uvádí Tj'ièn Twijnstra, režisér hry.

Text Express: Word Adventure vyjde už 1. září na zařízení se systémy Android a iOS. Podívejte se na krátkou upoutávku, která přibližuje kombinaci slovních hádanek a pěkného prostředí.

Zdroje: PocketGamer