Aplikace Google TV by se mohla brzy dočkat přidání televizních stanic

Služba Google TV pomalu ale jistě roste. V budoucnu by se uživatelé služby mohli dočkat více jak 50 nových televizních stanic, které budou vysílat v reálném čase a budou zcela zdarma. Minimálně by tímto krokem stejnojmenná společnost dokázala odsunout aplikace třetích stran, které v současné době zajišťují pohodlné sledování televizního obsahu.

Tahle služba od Googlu je nová, a ne zcela všude dostupná. Jejím cílem je sdružovat filmy a seriály, které si uživatel může zakoupit nebo vypůjčit. Co by ale podle nových informací mohlo službu vylepšit, tak je několik televizních stanic, které budou dostupné zdarma. Už v dřívějších rozhovorech bylo naznačeno několik novinek, kterých se Google TV dočká.

Nyní údajně existují i důkazy, které tuto skutečnost potvrzují. Procházení kódu nejnovější spouštěcí aplikace Android TV odhaluje 50 nových „Google TV Channels“ a doprovodný popis: „Vychutnejte si 50 kanálů živé televize bez nutnosti předplatného, registrace nebo stahování.“

Zda se jedná o podvrh nebo skutečnost bychom se měli brzo dozvědět. Zatím se ale bohužel jedná o anglicky mluvící televizní stanice a není tak úplně jasné, jestli se stejná myšlenka uskuteční i u nás.

Zdroje: androidpolice