Třetí díl The House of Da Vinci míří na zařízení s iOS

Studio Blue Brain Games, které sídlí na Slovensku, se pochlubilo s datem vydání druhého pokračování zajímavé logické příběhovky o Mistru Leonardovi. Grandiózní finále uzavře celou trilogii ve velkém stylu a rozhodně je na co se těšit.

Jakožto mladý učeň jste se vydali po stopách mistra Leonarda, ale ten zmizel. Na vás tedy zůstává vyřešit hádanky a záhady, které jsou kolem vás a prolínají se napříč celým příběhem. Co je zajímavé, tak pro hraní třetí části není potřeba téměř žádná znalost předchozích dvou dílů, a i tak si hru nad očekávání užijete.

Zajímavou mechanikou je tady hlavně cestování časem. Přesně tahle věc umožňuje řešit nesmírně obtížné hádanky, které po přeskočení do jiného časového období se rázem stávají lehko rozluštitelnou hříčkou. Samozřejmě bude vaším cílem zjistit, co se stalo mistru Leonardovi, ale hlavně na vás čeká řád Ordo Iustitialis a jejich tajemství.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Jako bonus se celý příběh bude odehrávat v renesanční Itálii a podle toho, jak vy ovlivníte minulost, můžete pohnout třeba i celým osudem lidstva.

Titul využívá moderní filmové technologie, které hráče vtáhnou do příběhu prostřednictvím snímání pohybu. Ti se mohou těšit na svěží vizuální zpracování, nové předměty, náročné hlavolamy a optimalizované ovládání. Mobilní zpracování navíc neobsahuje žádné otravné reklamy, předplatné a ani žádné nákupy.

Pokud máte chuť si hru vyzkoušet, můžete si The House of Da Vinci 3 stáhnout v obchodě App Store. Hra se může pochlubit podporou 11 jazyků, přičemž verze pro Android se objeví v příštích několika týdnech a verze pro PC, Mac a Switch budou následovat.