Budou nové Apple Watch Series 8 nudné?

Na hlemýždí tempo změn u produktů Apple panují odlišné názory. Jedné skupině nevadí, že si každý rok kupují jen lehce vylepšený stejný produkt, zatímco ta druhá si této strategie americké společnosti všímá a hlasitě ji kritizuje. Pro obě strany tábora je tady nyní neoficiální novinka o tom, že u nových Apple Watch Series 8 se má Apple držet svého standardu stejně jako u sedmé řady.

U Apple Watch Series 7 se před představením spekulovalo, že budou výrazně jiné. Dokonce se na internetu objevily falešné návrhy, které možná vypustil sám Apple, aby lokalizovat zdroj dřívějších úniků.

Navzdory loňskému zklamání mnoho uživatelů doufalo, že Apple Watch Series 8 přinesou očekávanou změnu designu. Podle insidera ShrimpApplePro bude ale nový model chytrých hodinek totožní s řadou 7.

Dodává také, že pro základní model nebude k dispozici verze s titanovým pouzdrem, jako je tomu u Apple Watch Series 7 - zákazníci si budou moci zakoupit varianty s hliníkovým a nerezovým pouzdrem. Velikosti jsou 41 mm a 45 mm – očekává se, že řemínky z předchozí generace budou bez problémů pasovat na nové hodinky.

Pokud byste toužili po větších chytrých hodinkách, tak neoficiálně má firma chystat Apple Watch Series 8 Pro. Předběžné zprávy hovoří o velikosti až 47 mn s 1,99palcovým displejem. Pouzdro má být vyrobeno z odolnějšího titanu.