Šílené závodění v Toy Rider: All Star Racing

Na mobilní zařízení dorazila závodní hra Toy Rider: All Star Racing, která se však od konkurence odlišuje několika zásadními charakteristikami. Nejde totiž jen o rychlost a vybírání zatáček, svou roli hraje také správné načasování a využívání bonusů.

Některé fígly jsou opravdu šílené. Soupeře můžete zmrazit, vyhodit do povětří, zpomalit nebo mu zapálit kola. Kromě toho si můžete přivolat na pomoc policii, která pochytá auta ostatních, dítě, jež je bude otravovat, nebo zabijáka Johna Wicka, který se prý postará o to, abyste vyhráli.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Některá vylepšení se vztahují i na váš automobil, můžete jej zrychlit, nebo dokonce proměnit v rozzuřeného býka, koně či tank. Ti už dají nepřátelům na frak. Získat můžete přes 100 různých aut, letadel, formulí, monster trucků a dalších dopravních prostředků. Závodit se dá na 24 tratích, a to i bez připojení k internetu.

Podívejte se na krátký trailer níže. Pokud vás hra zaujala, můžete si ji zdarma nainstalovat skrze obchody Google Play nebo App Store.

Zdroje: Tisková zpráva