Další sociální síť s předplatným? Snapchat následuje Telegram

Předplatná na sociálních sítích si jejich vývojáři evidentně oblíbili. Kupříkladu na hráčské platformě Discord funguje služba Nitro již dlouhou dobu, nově se k ní přidal i Telegram s předplatným Telegram Premium. Mezi mladými uživateli oblíbený Snapchat ale nezaostává a oznamuje službu Snapchat+.

Sociální síť používá každodenně přes 332 milionů lidí, může se tedy jednat o služný zdroj příjmů pro vývojářský tým. Za 4 dolary měsíčně (v přepočtu 95 Kč) získají „nejvášnivější“ členové komunity přístup k nevydaným funkcím a dalším výhodám. Mohou si třeba připnout jednoho z přátel na vrch historie konverzací, zároveň jej aplikace nazve BFF (nejlepší přítel navždy).

Na Telegramu jsme se dále setkali s upravením ikonky aplikace. To stejné do svého balíčku zahrne i Snapchat. Předplatitelé služby Snapchat+ se také budou moci podívat na to, kdo si opakovaně zobrazil jejich zveřejněný příběh.

Jestliže vás služba zaujala a plánujete zakoupení, tak vás následující informací možná zklameme. Jakmile bude totiž spuštěná, nedorazí do Česka a ani na Slovensko. Vývojáři ale ujišťují, že se Snapchat+ později rozšíří do mnoha zemí, nejspíš tedy dorazí i k nám.

Zdroje: Tisková zpráva