Apex Legends Mobile není dalším Fortnite!

Tak jsme se konečně dočkali. Očekávaná střílečka Apex Legends Mobile k nám konečně dorazila a přinesla s sebou spoustu obsahu. Už nyní se tak můžeme vrhnout do akce.

Spekulace se potvrdily, titul totiž nabízí 9 hrdinů s unikátními schopnostmi, které si můžeme odemknout díky zkušenostem obdrženým na konci každého zápasu. Exkluzivitou je desátý hrdina Fade, jejž můžeme získat z Battle Passu nebo koupit za herní měnu. K tomu můžete využít bezpečnou platbu přes operátora.

Mobilní adaptace je rozmanitá i co se herních módů týče. Klasikou je battle royale, kdy hráči, rozdělení do týmu po třech, vyskočí z vesmírné lodi, musí si obstarat zbraně a výbavu a snaží se zůstat co nejdéle ve hře.

Stejně funguje i Quick Battle, jen je pro méně hráčů a začíná v pozdější fázi hry. V TDM se utkávají dva týmy po šesti hráčích a za každé zabití získáte svému družstvu body. Po dosažení určitého počtu bodů zvítězíte. V arénách proti sobě bojují dvě trojice a jejich cílem je zničit tu druhou.

Vybavit se můžete spoustou animací a skinů. Pokud máte štěstí, dají se získat hraním, dostupné jsou ale i ke koupi za skutečné peníze. Titul si můžete nainstalovat v obchodech Google Play i App Store. Už si jej stáhly miliony lidí a recenze jsou převážně pozitivní.

Zdroje: Tisková zpráva