Rozšířená realita vás vtáhne do světa Horizon Forbidden West

U příležitosti Signal AR festivalu si české zastoupení PlayStationu pro příznivce rozšířené reality a fanoušky hry Horizon Forbidden West připravilo speciální zážitek. Skrz příslušnou aplikaci pro Android a iOS a instalaci rozšířené reality na pražském Karlíně si každý může vychutnat ukázky z nadcházejícího akčního titulu, který vyjde za měsíc s českými titulky na PlayStation 4 a PlayStation 5.

Interaktivní ukázku ze světa Horizon Forbidden West najdete na adrese Prvního Pluku 142/12, Praha 8, kde je dané místo i označeno. Jak ho najít a co vás na dané lokaci čeká, uvidíte ve videu:

Co musíte vědět, než vyrazíte na Signal AR? Je to jednoduché. Stáhnete si aplikaci Signal AR. Přihlásíte se prostřednictvím emailu do aplikace a zkontrolujete, zdali váš telefon Signal AR podporuje. V mapě si zaškrtnete Signal AR a vyrazíte do Karlína. Na místě najdete Signal značku, naskenujete ji skrze aplikaci a pak se už jen kocháte pohledem na vybrané umělecké dílo skrze svůj telefon.

V ulicích Prahy toho můžete objevit mnohem víc. Například na Lyčkově náměstí najdete mechanickou galaxii. Více se dočtete zde.

Zdroje: Tisková zpráva