Netflix rozšiřuje svou herní kolekci

Herní sekce v aplikaci Netflix se rozrostla o tři další kousky. Vlastně o čtyři. Ke stažení je nyní i arkádová závodní hra Asphalt Xtreme, kterou sice Netflix oznámil již dříve, ale v české verzi aplikace dosud nebyla ke stažení.

O všech hrách platí, že jsou zdarma a neobsahují žádné mikrotransakce, reklamu nebo jiné elementy typické pro free2play hry. Apka Netflixu slouží jen jako rozcestník, po kliknutí na vybranou hru se otevře klasický App Store či Google Play, odkud si gamesu stáhnete. Po spuštění hry se ovšem budete muset přihlásit pomocí svého Netflix účtu.

A jaké jsou tedy ty tři novinky? Opět jde o jednoduché, ale celkem zábavné hry pro zkrácení dlouhé chvíle. Knittens je klasický spoj-3 puzzle, kde dostáváte za odměnu klubka vlny. Z těch následně štrikujete oblečky pro vaše virtuální kočky.

Nejvíc nás z nových her oslovil minigolf Wonderputt Forever a to zejména díky originálnímu zpracování. Zapomeňte na klasické minigolfová kříště s větrnými mlýny. Ve Wonderputt Forever si zahrajete na cirkusovém šapitó, pod vodou, v galaxii nebo třeba na desce plošných spojů.

Poslední z nových her je Dominoes Café. Jak už napovídá název, jedná se o klasické domino. Hra nabízí tři klasické módy, tři stupně obtížnosti a partie jeden na jednoho nebo dva na dva.

Zdroje: Droid Gamers