Nové video ze hry Star Wars: Hunter se zaměřuje na bojovníky

Ačkoliv se hra Star Wars: Hunters dá ve vybraných zemích už stáhnout, oficiální premiéra je plánovaná až na rok 2022. Můžeme se těšit na multiplayerovou střílečku, ve které proti sobě bojují dva týmy po čtyřech hráčích. Boj se odehrávají v arénách zasazených do prostředí známých planet a gladiátoři (nebo spíše „lovci“) se liší nejen vzhledem, ale také výzbrojí a dovednostmi.

Nový trailer se zaměřuje právě na ukázku rozmanitých dovedností postav. Těch má být ve hře celkem deset a dělí se do třech tříd podle zaměření: damage, support a tank. První jmenovaná zahrnuje jednotky se silným útokem, do druhé skupiny patří medici a další podpůrné jednotky, a tanky se nazývají odolné postavy, které jsou sice pomalé, ale zase nepadnou po prvním zásahu.

Oceňujeme, s jakou kreativitou se vývojáři ze studia Zynga pustili do vymýšlení postav. V soupisce najdete třeba stormtroopera, který nechce ani přes porážku Impéria sundat uniformu, dvojici jawů nebo třeba droida, co si o sobě myslí, že je rytíř Jedi. Nechybí ale ani Sith, wookie či lovec odměn.

Zdroje: Droid Gamers