OnePlus vyrobil chytré hodinky pro fanoušky Harryho Pottera

Společnost OnePlus představila novou speciální edici svých chytrých hodinek OnePlus Watch. Tyto jsou určeny fanouškům knih a filmů o Harrym Potterovi. Hodinky jsou vytvořeny z nerezové oceli v měděné barvě a mají řemínek z veganské kůže, na kterém je vyražen emblém Školy čar a kouzel v Bradavicích. Také krabička je speciální.

Zdroj: OnePlusZdroj: OnePlus

„Očarován“ byl koneckonců i software. Uživatelé mohou vybírat z nových ciferníků, které vyjadřují příslušnost jedné ze čtyř bradavických kolejí, a v nové nabíjecí animaci se objevuje kouzelnická hůlka.

Funkce hodinek a parametry se neliší od klasických OnePlus Watch, které byly uvedeny do prodeje v dubnu. Hodinky mají 1,39palcový AMOLED displej, dvou týdenní výdrž a běží na vlastním OS. Právě proprietární operační systém byl v recenzích označena za příslovečnou achilovku jinak zajímavých hodinek. OnePlus Watch postrádaly funkce, které jsou u současných chytrých hodinek považovány za standardní, a naopak obsahovaly spoustu chyb. Časté aktualizace ale dost neduhů napravily.

Cena speciální edice hodinek vychází na 6 tisíc korun, prodej bude zahájen 20. října. Zatím se ale hodinky dají koupit pouze v Indii a není jasné, zda a kdy se dostanou i na další trhy.  

Zdroje: GSM Arena