V arkádových závodech Horizon Chase se objeví formule

Příští týden vychází Horizon Chase: Senna Forever. Nejde o novou hru, ale o placené rozšíření retro závodů Horizon Chase, které patří k tomu nejlepšímu v rámci žánru arkádových závodních her.

Ze supersportu přesedláme do formule, ale arkádový feel zůstává. Nový mód, který pořídíte přímo ve hře za necelých 130 korun přináší mód kariéry s 15 nových tratí a 6 monoposty. Novinkou jsou také jízdní strategie, což je ve skutečnosti jiný název pro tuning. Před závodem si budete moci vybrat, jestli vylepšíte aerodynamiku, kola nebo palivo. Kromě kariéry se ve hře objeví také klasický šampionát s 30 typy vozů. Celkem na vás čeká zhruba 40 závodů.

Docela férová nabídka za pouhých 130 korun, ne? Základní hra je ke stažení zdarma a pokud vyloženě nebazírujete na realistickém jízdním modelu, určitě vás bude bavit.

Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování. Platí to pro Google Play i App Store.

Premiéra je naplánována na 20. října. Kromě mobilů (iOS a Android) vychází Senna Forever taky na konzolích PS4, Xbox a Nintedno Switch, kde mají hráči navíc lokální multiplayer pro čtyři závodníky. Konzolové verze jsou ale o 20 % dražší.

Zdroje: TouchArcade