Podívejte se na první ukázky ze hry Star Wars: Hunters!

Další z mnoha her na motivy Hvězdných válek vytváří společnost Zynga a vyjde nejen na mobilech, ale také na konzoli Nintendo Switch. Dosud jsme o hře věděli jen tolik, že jde o online střílečku. Trailer nám toho také moc neprozradil.

Teprve až díky screenshotům, které se objevily na Twitteru, si můžeme udělat obrázek o tom, co je Star Wars: Hunters vlastně za hru. Jedná se o arénovou střílečku, ve které se utkají dva týmy po čtyřech hráčích. Zajímavostí je velký výběr postav. Kromě obligátních „humanoidních“ rytířů Jedi, Sithů, Stormtrooperů a rebelů se na obrázcích objevuje také hratelný wookie, rodian a dvojice jawů – ovšem jako jedna postava (stojí si na ramenou).

Každá z postav má speciální schopnosti, respektive zbraně. U bounty huntera vidíme například vystřelovací hák a raketový útok, Stromtrooper třídy Sentinel má zase úplně jinou paletu akcí.

Zdá se, že důležitým prvkem hry bude i sběratelský element. Budeme sbírat postavy i zbraně. Existence dvou virtuálních měn ovšem vzbuzuje obavy z pay2win. Snad se tyto obavy nepotvrdí...

Hra by měla vyjít ještě letos, ovšem konkrétní datum autoři neprozradili.

Zdroje: NintendoLife