Bohemka vydala novou mobilní hru

Legendární české vývojářské studio Bohemia Interactive vydalo novou hru. Tentokrát je určena pro mobilní telefony a jedná se o další demake realistického zombie survivalu DayZ. Zatím byla k dispozici v rámci otevřeného betatestu, nyní už si můžete stáhnout dokončenou verzi (i když vývojáři stále plánují vydávat aktualizace).

Opět se ocitnete ve světě zpustošeném apokalypsou, kdy se většina lidí se proměnila v hladové zombie. Nemrtví nejsou ale jedinou hrozbou, musíte si dávat pozor také na divoká zvířata a koneckonců také na to, abyste měli co jíst a pít. Potud by popis seděl i na první Mini DayZ.

Jaké novinky přináší dvojka? Především je to multiplayer a s ním spojený prvek budování vlastního táboru. K tomu ale potřebujete nejrůznější suroviny, takže počítejte s tím, že se budete často vydávat na nebezpečné výpravy.

Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování. 

Další novinkou, i když ne už tak vítanou jsou mikrotransakce. Hráči si mohou dokupovat palivo, které urychlí výstavbu tábora.  

Zdroje: Invasion Community