Devil May Cry: Peak of Combat vyjde nejprve v Číně

Po téměř čtyřech letech vývoje konečně vychází mobilní hra Devil May Cry: Peak of Combat! Ještě se ale neradujte, hra bude zatím ke stažení exkluzivně v Číně. Tamní hráči se dočkají už 11. června. Zbytek světa si musí počkat ještě o něco déle, hra by ale měla vyjít ještě letos.

Mobilní spin-off Devil May Cry se předvedl na nedávné tiskovce Applu v dubnu. Hra posloužila demonstraci možností nového iPadu. Díky výkonnému hardwaru, čtyřem reprákům, ProMotion displeji a podpoře gamepadů se tablet vyrovná herním konzolím, kasal se zástupce Applu, zatímco na obrazovce za jeho zády Dante kosil jednoho démona za druhým.

Devil May Cry: Peak of Combat vychází z DmC 3, ale zavítáme i na lokace ze čtvrtého dílu a novodobého DmC. Fanoušci série si všimnou i známých útoků a dalších prvků. Pokud vám Devil May Cry, vězte, že jde o akční RPG s bombastickými souboji plnými dlouhých komb a šílených chvatů. Kromě klasického singleplayervé kampaně by měla mít mobilní hra také multiplayer s týmovými souboji a PvP. Vývoj dostalo na starost externí studio NebulaJoy, na které ovšem dohlíží autoři konzolových her. A skutečně, z videí Peak of Combat působí jako plnohodnotný zástupce DmC. Snad nebudeme zklamaní!