První videa z Apex Legends Mobile vypadají slibně

Jen pár dní po oficiálním oznámení Apex Legends Mobile se rozběhl uzavřený betatest. Pozvánky sice dostali jen hráči z Filipín a Indie, ale díky videím, které ve velkém nahrávají na YouTube, si aspoň můžeme udělat obrázek o tom, jak hra vypadá a jak se liší od PC verze.

Zprvu vás možná zaskočí, jak „ošklivě“ hra vypadá. Textury jsou rozplizlé, prostředí postrádá jakékoliv detaily a modely jsou velmi jednoduché. Betaverze má podle všeho nastavenou úroveň grafiky minimum a nelze to změnit. Snímky za sekundu jsou limitovány hodnotou 30.

Z herního hlediska se ovšem mobilní verze dost blíží originálu. Legendy mají stejné dovednosti jako jejich kolegové z PC, nechybí ani systém pingování (dvojité poklepání na displej) nebo třeba skluzy. Novinkou je možnost přepínat mezi pohledem první a třetí osoby.

Bojuje se na mapě World’s Edge ze třetí sezóny a soupisku tvoří osm legend: Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Wraith, Bangalore, Caustic, Octane a Wattson.

Plná verze by měla vyjít ještě letos, ovšem datum ještě k dispozici není. Vydavatel uvedl, že se hra bude otevírat novým oblastem postupně.

Zdroje: Gamers Radar