Podívejte se na první video ze hry Hitman Sniper Assassins!

Měsíc po oznámení hry Hitman Sniper Assasins se rozjel uzavřený betatest, takže si můžeme udělat jasnější obrázek o tom, co pokračování úspěšné hitmanovské (mini) hry přináší. Možná vás překvapí, že hlavním hrdinou není agent 47, ale Stone, Knightová, Kolzak a další nájemní zabijáci, kteří se mihli v některé z mnoha her série. Každý agent má jiné vlastnosti. Knightová je například expertkou na headshoty, zatímco Stone na nehody.

Budete za ně hrát nejen v kampani, ale také v PvP módu, který je takovým závodem v odstřelování (kdo nasbírá více bodů, vyhrává). Slavný holohlavý zabiják má všem také svůj herní mód, ačkoliv ten v rámci beta testu nebylo možné vyzkoušet.

Největší novinkou jsou lokace. Zatím byly představeny tři: horský hotel, luxusní jachta a jakási observatoř. V rámci jedné lokace se ovšem odehrává hned několik misí.

Náplň ke víceméně stejná. Dostanete úkol, který musíte splnit co možná „nejelegantněji“. Pokud jen picnete cíl do hlavy, velké skóre nezískáte. Body se získávají například za likvidaci několika cílů najednou, za skrytí těla nebo když zabití zakamuflujete jako nehodu. Nepřítele se můžete zbavit například tak, že střelou otevřete víko velkého boxu a když se přijde podívat, co se stalo, střelíte jej tak, aby do boxu spadnul. Zábavnost dostala přednost před realističností.

Aktuálně se Hitman Snper Assassins testuje v Brazílii, takže z Google Play si hru nestáhnete. Měla by ovšem vyjít ještě tento rok, tak snad nebudeme čekat dlouho.

Zdroje: YouTube, Pocket Gamer