Jak získat Golden Eagles pro War Thunder?

Hra War Thunder patří k bezplatným hrám, které živí dobrovolné nákupy hráčů ochotných připlatit si za prémiové služby nebo v tomto případě vojenskou techniku. Můžete si tu kupovat tanky, letadla, a dokonce i lodě včetně třeba působivých křižníků.

Ve hře také fungují prémiové účty, jedná se o elitní členství, které hráči garantuje určité výhody, například 100% bonus k získaným zkušenostem (přesněji body výzkumu) a vysoké bonusy za aktivitu či čas strávený v bitvách a herních módech. Techniku, elitní členství, ale i další bonusy a výhody si hráči kupují za prémiovou měnu, tzv. Golden Eagles.

Herní obchodHerní obchod

Dosud bylo možné zlaťáky kupovat jen platební kartou, PayPalem a platbami Amazonu, nyní je k dispozici také mobilní platba operátora T-Mobile. Jednoduše si propojíte svůj účet ve hře s mobilním číslem, potvrdíte a úhrady za nákupy Golden Eagles se vám budou připisovat k mobilnímu vyúčtování, které vám chodí každý měsíc od T-Mobilu. Platby mohou využívat i hráči s předplacenkami Twist, v jejich případě se úhrada strhne z kreditu.

Má to několik výhod. Jednak je to bezpečné (nemusíte opisovat citlivé údaje kamsi na internet), rychlé (nastavíte během pár minut) a hlavně získáte bonus v podobě 20 % Golden Eagles navíc. Čím víc koupíte, tím větší obnos dostanete zdarma!

Zdroje: Tisková zpráva