Ikonická Bentley se dostávají do PUBG Mobile

Vývojáři PUBG Mobile si pro hráče připravili další zajímavost. Díky spolupráci s luxusní automobilkou se do battle royale akce dostávající ikonická vozidla.

Do 12. května letošního roku se v PUBG Mobile postupně objeví čtyři ikonické modely Bentley. Jde o Bentayga Azure, Flying Spur Mulliner, Continental GT Convertible Mulliner a Batur.

TIP: Věděli jste, že nejen aplikace samotné, ale i nákupy uvnitř apek a předplatné můžete hradit platbou přes operátora? Útrata se jednoduše připíše k měsíčnímu vyúčtování.

Společnost Bentley byla založena v roce 1919 a je proslulá precizním inženýrstvím, luxusem a výkonem. Od ikonických vítězství v závodě 24 hodin Le Mans až po moderní řadu luxusních grand tourerů, sedanů a SUV, Bentley stále posouvá hranice automobilových inovací a zároveň si zachovává svůj závazek k řemeslnému zpracování a eleganci. S celosvětovou působností a věrnými příznivci z řad náročných nadšenců zůstává Bentley na vrcholu luxusního automobilismu a inovací a poskytuje své vážené klientele jedinečné zážitky z jízdy.

Podívejte se na video. PUBG Mobile bezplatně stáhnete z Google Play a App Store.